Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με ασφάλεια με τους παρακάτω τρόπους:

1. Αντικαταβολή

Τα  προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με  courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής. Κόστος αντικαταβολής: 2€

2. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της τράπεζας Eurobank, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω σε μας. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την τράπεζα Eurobank.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά επιλέξτε “Τραπεζική Μεταφορά – Κατάθεση” στη σελίδα πληρωμής. Θα σας εμφανιστούν οι λογαριασμοί τραπέζης στους οποίους μπορείτε να κάνατε την κατάθεση. Μετά το πέρας της κατάθεσής σας, στείλτε μας το αποδεικτικό, μ’ ένα mail στο info@agionskepi.gr. Τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν εξολοκλήρου εσάς και κατά την εκτέλεση του εμβάσματος θα πρέπει να επιλέξετε την ένδειξη OUR και όχι SHA.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:

Eurobank
IBAN: GR9002603140000310201415631
BIC: ERBKGRAAXXX
Ονομα Δικαιούχου: ΣΤΡΑΝΤΖΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Πειραιώς

ΙΒΑΝ: GR6601716120006612104490091

BIC: PIRBGRAA

Ονομα Δικαιούχου: ΣΤΡΑΝΤΖΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

4. Παραλαβή και εξόφληση του ποσού στο κατάστημα

Για να παραλάβετε και να εξοφλήσετε το ποσό στο κατάστημα, απλά επιλέξτε παραλαβή από το κατάστημα στον τρόπο αποστολής.

Όλες οι συναλλαγές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit).

back
Close Το Καλάθι μου
Close Αγαπημένα
Close
Close
Μετάβαση στο περιεχόμενο